ABOUT

Hi there,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Kim Tarroe, 26 jaar jong en woon in Amsterdam. Deze website dient als een online portfolio, op deze manier kan ik aan jou laten zien hoe ik je wellicht kan helpen – denk aan langdurige campagnes, social media, styling, photography of zelfs video’s.

Vanaf jongs af aan ben ik al actief met het bouwen van websites en het uitproberen van verschillende media platformen – dit vind ik dan ook echt ontzettend leuk. Dit experimenteren heb ik altijd gedaan naast mijn HBO studie International Business & Languages, hier heb ik alle facetten van het bedrijfsleven geleerd (in het Engels). Naast de Nederlandse en Engelse taal, spreek ik ook Spaans en Frans. Tijdens mijn studie werkte ik bij een merken outlet store, hier kon ik mijn passie voor mode en styling goed uiten. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als account manager, erg interessant want je komt aan tafel bij zoveel verschillende bedrijven.

Heeft jouw bedrijf/dienstverlening een social media boost nodig? Of wil je online content / blogposts creëren voor je website? I can help you out! Ik sta er altijd voor open om een cappuccino te drinken, dus mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag!

Wanna know more?