GUESTLECTURE

Regelmatig geef ik gastlessen op MBO/HBO scholen over social media / online marketing. Hierbij deel ik mijn kennis en ervaring uit de praktijk, gelinkt aan de theorie die hoort bij de lesmodule/opleidingsrichting.

Ook heb ik via Stichting LEF een training gekregen over gastdocentschap. LEF is een lesprogramma over geld en financieel gedrag. Dit is natuurlijk heel iets anders dan social media; maar de kennis over lesgeven en inleven in de klas is er zeker!

Remco Plu, Nova College Haarlem- February 11, 2021 Kim heeft vandaag een influencer marketing presentatie verzorgt voor onze studenten manager Retail bij NOVA CampusHaarlem. Goed verhaal, doordacht en weloverwogen commerciële keuzes met een streven naar een unieke perfectie.Dank je wel voor het delen van de tips en tricks.


Carina van Selling, Nova College Haarlem- February 17, 2021
Kim heeft een online gastles gegeven aan onze Retail studenten aan het Nova College. De presentatie zag er top uit, goed voorbereid. De studenten leerden van Kim over de wereld achter influencer marketing en hoe je goede content creëert voor social media. Kim wist de groep goed te boeien en leuke vragen los te krijgen. Ik ben supertevreden over haar mooie bijdrage.

Esther van Rooijen, SintLucas – June 6, 2019 Ik heb Kim gevraagd voor het verzorgen van een workshop over social media content en de do’s en don’ts in de wereld als influencer voor studenten Mediamanagement van SintLucas. Ik kan Kim zeker aanraden. Ze bereid zich goed voor en deelt echte praktijkvoorbeelden wat wel en niet werkt. Dat spreekt studenten aan. Ook is Kim iemand die makkelijk contact legt met studenten, sympathiek en meedenkt.